Uit het logboek van de Scouts.

Geschreven door: Caro (PL)

De eerste dag van de LSW begon al meteen hectisch als allereerste moesten we om 07:30 op de Fram zijn (ons scoutinggebouw) daarna gingen we verdeeld over 2 auto’s naar Baarn eenmaal aangekomen in Baarn na een rit van 2 uur kwamen we aan op het terrein van buitenzorg te Baarn. De auto werd geparkeerd en Joeri kwam naar ons toe niet veel later kwam de auto met de aanhanger. Even later staan we in een super lange rij om ons aan te melden voor de LSW er werd een foto gemaakt en vanaf dat moment dat de foto gemaakt is begon het hele avontuur.

Zaterdag rond 11:00 we mochten beginnen met opbouwen alles werd aan ons verteld en we konden starten 2 uurtjes later stond alles klaar de tent stond stevig en op de keuken konden we koken niet veel later gingen we naar de grote kampvuurkuil en werd er begonnen aan het thema wij zaten in sub kamp geel (Artem: kunstzinnig) daarna gingen we ons klaarmaken voor de spellen waar we punten mee konden verdienen s ’avonds werd er verder gegaan met het theater en konden we rustig naar bed.

Zondag ochtend om 7 uur opstaan eerst een PL-raad en daarna meteen beginnen aan de hike met verschillende route technieken en spelletjes gelukkig waren we daar het voorgaande zomerkamp op kamp geweest en kende we het terrein al een beetje ongeveer rond 15:30 kwamen we terug op het terrein ik kon de krat met eten ophalen en we konden meteen beginnen aan de thema maaltijd ragout pasteitjes, chili con carne met een milkshake. 's avonds na het theater, spel en PL-raad kon iedereen weer gaan slapen.

Maandag ochtend was het weer 7 uur opstaan nu konden we af gaan breken na het ontbijt de tent was een beetje ingezakt en zelfs het keukenzeil was een beetje naar beneden gekomen we waren binnen anderhalf uur klaar en hadden toen wat tijd voor onszelf. Na de PL-raad konden we beginnen aan het eindspel niet voor punten maar gewoon voor de gezelligheid natuurlijk stonden wij met z'n zessen bijna alleen maar bij de tent waar je kon wii'en op de wii en op de Nintendo switch thomas 2 en Caro 1 keer eerste geworden de rest was tweede en lager daarna konden we meteen door naar het theater waar samen met de ouders en leiding afgesloten werd helaas zijn we geen 1ste geworden maar wel 68ste dat is best knap voor de eerste keer op de LSW na weer een rit van 2 uur naar huis hebben we in het gebouw de tent opgehangen en de aanhangwagen leeg geruimd en na dit geslaagde weekend kon iedereen bekaf naar huis.

De LSW patrouille: Thomas, Levi, Luke, Luuk, Inge en Caro.