Dit jaar waren de welpen op zomerkamp in Middelburg, met als thema de middeleeuwen. Een grootdeel van de activiteiten stond in het teken van dit thema. Zo hadden de welpen op zondag een middeleeuwse sportdag in een modern jasje. Hierbij moesten de welpen in team verband een hindernisbaan doorstaan om een boodschap over te brengen. De boodschap was de groepsnaam die ze de rest van de week hadden. Op maandag hebben we eerst een heerlijke wandeling gemaakt door een park met een aantal bunkers uit de tweede wereldoorlog.

`S middags hebben we het ontwerp gemaakt voor het persoonlijk schild die we later in de week zelf gingen zagen en schilderen.
De laatste dag zijn we Middelburg gaan ontdekken. We begonnen in het Zeeuws museum en vervolgde onze weg per boot door middelburg. We sloten de middag af met een wandeling door o.a. een middeleeuws straatje en het smalste straatje van middelburg. De echte afsluiting de dag was het eten bij McDonald’s.

`S avonds hadden we nog een hele gezellige bonte avond met vele leuke acts. Op vrijdag hebben we alles opgeruimd en toen was het kamp toch echt afgelopen.