Vroeg in de ochtend moesten we in de buurt van Breda starten. Bij de start kregen we een super groot bord dat we moesten meenemen en een anker van hout met onze route techniek. Bij de eerste post was een spel waar je stickers verdiende. Daarna moesten we op dat grote onhandige bord een doolhof oplossen. Zo moesten we ook lopen naar het volgende punt. Eenmaal aangekomen op de post moesten we een spel doen tegen een andere groep om meer stickers te verdienen. Rond de middag kwamen we op een groot grasveld en daar stonden ze op een BBQ hamburgers te maken en daar konden we even lekker lunchen. Daar kregen we op onze telefoon bestanden met filmpjes.

Die filmpjes waren de route dus we moesten goed kijken naar het filmpje en zo verder lopen. Een paar posten verder moesten we in Breda op de bus stappen, die ons naar Oudenbosch bracht. We mochten zelf bepalen wanneer we uitstapte in Oudenbosch want overal hingen stempels om extra punten te verdienen. Het eindpunt was bij Scouting Oudenbosch en daar was een BBQ met veel en lekker eten. Na het eten werd verteld wie er had gewonnen en zo sloten we de dag af na een lange geslaagde tocht.