Zaterdag 21 april hebben de Explorers een daghike gelopen. De route was heel mooi, er was veel groen en omdat we deels in Zeeland hebben gelopen was er ook veel water. De tocht werd gelopen met behulp van een GPS, bij elke post werd er steeds gewisseld tussen leden zodat iedereen de kans kreeg om met de GPS te werken. Het was erg warm maar ondanks de hitte hebben we het toch voor elkaar gekregen om onder andere door het tempo van onze muziek goed door te lopen en eerder bij het eindpunt te komen dan verwacht.

De leiding heeft heel mooie plekken uitgekozen om te posten en we hebben dus ook veel mooie foto’s kunnen maken.