Scouting staat voor uitdaging!

Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting Fridtjof Nansen Roosendaal! Kom drie keer vrijblijvend kijken en meedoen. Al vanaf 5 jaar.

Contact

Neem contact op met Scouting Fridtjof Nansen Roosendaal, wij geven graag antwoord op uw vragen. 

Door Bente.

De dag begon al vroeg, we moesten om 9.00 uur bij de ingang van het station in Roosendaal verzamelen. Hier stond de leiding ons op te wachten om ons onze treinkaartjes te geven. Met de trein moesten we naar Essen-Wildert. We liepen alleen wel al een uur vertraging op omdat we niet goed hadden gekeken of we moesten overstappen.
Verder hebben we gedurende de dag allemaal verschillende routetechnieken gebruikt, zoals een google maps route, een route met gps en we kregen een filmpje te zien waarin werd verteld hoe we moesten lopen.

De omgeving was ook afwisselend. We hebben door de stad, buitenaf, in het bos en over de Kalmthoutse heide gelopen. Onderling in de groep was het ook gezellig, we hadden een box bij voor muziek en op de heide zijn we boven op een toren gaan staan waardoor we een heel mooi uitzicht hadden. Tussendoor hebben we bij een post geluncht en kregen we ook wat soep. Bij een paar posten waren er forten, waar we ook nog even naar gekeken hebben.