Bevers hebben samen met hun leiding marshmallows gemaakt. Eerst gingen ze in het bos opzoek naar voldoende hout. Nadat we dat samen naar de kampvuur plaats hadden gebracht volgde een uitleg van de leiding. Maar voordat het vuur aan kon ontbrak er nog een ding, namelijk de emmer met water. Nadat de bevers deze gevuld hadden en bij het kampvuur hadden gezet kon de leiding het vuur aansteken.

Na enige tijd wat gezelligheid om het kampvuur konden de stokken tevoorschijn worden gehaald met de marshmallows te roosteren. Zoals de bevers inmiddels weten is het een geduldig klusje om je marshmallow precies goed warm te maken. Te dicht bij de vlammen en de marshmallow is zwart, te ver er vandaag en je marshmallow wordt weer koud. Gelukkig kon de leiding af en toe helpen en had iedereen een lekker marshmallow op!