Zaterdag 9 juni kwamen ruim 100 bevers uit de Regio West-Brabant samen om professor plof te helpen. Hij had namelijk een probleem, zijn drankje om komkommers in snoepjes te veranderen werkte niet. Gelukkig konden de Bevers hem helpen met het zoeken van de juiste ingrediënten door spelletjes te doen bij de verschillende figuren van Hotsjietonia.

Aan het einde van de dag hadden de Bevers genoeg spelletjes gedaan en kon Professor Plof de proef opnieuw doen. Gelukkig werkte het toen wel en konden alle bevers weer naar huis met een gave badge en natuurlijk toversnoepjes.