Scouting staat voor uitdaging!

Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting Fridtjof Nansen Roosendaal! Kom drie keer vrijblijvend kijken en meedoen. Al vanaf 5 jaar.

Contact

Neem contact op met Scouting Fridtjof Nansen Roosendaal, wij geven graag antwoord op uw vragen. 

De Bevers hebben de afgelopen weer een divers programma gehad. Zo zijn de bevers op bezoek geweest bij Noa waar ze verkleedspelletjes hebben gedaan en een mooie kleurplaat gemaakt. De week erop stond een actief programma op de planning, rennend memory. Op en rond het gebouw hing het ene memory kaartje en de bever hadden de andere op hun antwoordvel. Vonden ze een memory dan wisten ze welk figuur en bij de memory getekend moest worden. Dit konden ze doen bij de leiding waar de 4 verschillende kleuren waren om het figuurtje na te maken. Goed zoeken en goed onthouden wat je zag bij je memory. 

Een andere opkomst hebben de bevers na een verhaal over Bas Bos en de boomhut voor Stuiter zelf een boomhut gemaakt met leiding, daarna was er nog tijd over voor een kampvuurtje met marshmallows.

Daarna was het erg druk op de zaterdag, we hadden namelijk kinderen die kwamen kijken bij de scouting met Sjors Sportief. Samen met de nieuwe kinderen hebben een rondleiding gedaan door Hotsjietonia. Waar we bij elke bewoner een kort spelletje speelden, een diverse middag, en we hebben niet eens alle bewoners kunnen bezoeken. 

Meer foto's van de Bever programma's vindt je in het fotoalbum.