De bevers begonnen dit seizoen met vier overvliegers en bleven dus met z’n drieën over. Zij hebben samen met de leiding weer leuke programma’s gehad in Hotsjietonia.

Zo hebben ze gespeeld met de verkleedkist van Noa waar hele enge maskers in zaten. Daarnaast hebben de bevers bij Keer Kleur de huisjes van de bewoners van Hotsjietonia geknutseld. Verder hebben ze samen met Bas Bos een boomhut gemaakt en daarna nog marshmallows geroosterd.

Nadat er nieuwe kinderen kwamen kijken via Sjors Sportief waren de Bevers niet meer met drieën. Samen met alle nieuwe kinderen zijn we op korte ondekkingstocht gegaan door Hotsjietonia en de week erna hebben we een tocht gelopen van Sterre en Steven Stroom die ons naar de molen bracht. Daar hebben we het aanzetten van de molensteen gezien in de molen, daarna moesten we snel terug naar de Fram want de ouders stonden al te wachten.