Scouting Fridtjof Nansen

Scouting Fridtjof Nansen staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Al vanaf 5 jaar ben je welkom bij Scouting, waar je iedere week weer uitdagende activiteiten doet. Bij Scouting zijn meer dan 25.000 vrijwilligers actief om kinderen en jongeren iedere week een uitdagend spelaanbod te bieden.

Scouting Fridtjof Nansen is een jeugd- en jongerenvereniging in Roosendaal waar iedere week onze leden met veel enthousiasme een leuke vrijetijdsbesteding hebben. Bij Scouting Fridtjof Nansen ben je al welkom vanaf 5 jaar. Het maakt niet uit of je een jongen of een meisje bent. Ook voor jou is er een leeftijdsgroep waar je de dingen kunt doen die jij leuk vindt!

Wat doe je eigenlijk bij Scouting? Bij ons doe je zoveel dingen, dat het teveel is om hier allemaal op te noemen. Een spannende speurtocht, je eigen eten koken, pionieren, kampvuur, sport en spel, een vlot bouwen, abseilen, creatief bezig zijn, primitief kamperen ergens in Nederland of juist een internationaal kamp, we doen het allemaal en nog veel meer! Kijk maar eens op deze website, dan ontdek je wat er bij ons allemaal mogelijk is!

Heb je al zin om te beleven wat Scouting is, kom dan eens kijken bij onze groep. Je bent altijd welkom om vrijblijvend kennis te maken! 

 

 

 

Logboek

Onze leidingsteams doen regelmatig verslag van de opkomsten en u kunt dit nalezen bij onze nieuwsberichten. Blijf op de hoogte van wat we doen!

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting Fridtjof Nansen Roosendaal! Kom drie keer vrijblijvend kijken en meedoen. Al vanaf 5 jaar.

Contact

Neem contact op met Scouting Fridtjof Nansen Roosendaal, wij geven graag antwoord op uw vragen. 

De bevers begonnen dit seizoen met vier overvliegers en bleven dus met z’n drieën over. Zij hebben samen met de leiding weer leuke programma’s gehad in Hotsjietonia.

Zo hebben ze gespeeld met de verkleedkist van Noa waar hele enge maskers in zaten. Daarnaast hebben de bevers bij Keer Kleur de huisjes van de bewoners van Hotsjietonia geknutseld. Verder hebben ze samen met Bas Bos een boomhut gemaakt en daarna nog marshmallows geroosterd.

Nadat er nieuwe kinderen kwamen kijken via Sjors Sportief waren de Bevers niet meer met drieën. Samen met alle nieuwe kinderen zijn we op korte ondekkingstocht gegaan door Hotsjietonia en de week erna hebben we een tocht gelopen van Sterre en Steven Stroom die ons naar de molen bracht. Daar hebben we het aanzetten van de molensteen gezien in de molen, daarna moesten we snel terug naar de Fram want de ouders stonden al te wachten.

Klik op de foto's boven (of klik hier) om naar het fotoalbum te gaan waar u de foto's ook kunt bekijken.