Scouting Fridtjof Nansen

Scouting Fridtjof Nansen staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Al vanaf 5 jaar ben je welkom bij Scouting, waar je iedere week weer uitdagende activiteiten doet. Bij Scouting zijn meer dan 25.000 vrijwilligers actief om kinderen en jongeren iedere week een uitdagend spelaanbod te bieden.

Scouting Fridtjof Nansen is een jeugd- en jongerenvereniging in Roosendaal waar iedere week onze leden met veel enthousiasme een leuke vrijetijdsbesteding hebben. Bij Scouting Fridtjof Nansen ben je al welkom vanaf 5 jaar. Het maakt niet uit of je een jongen of een meisje bent. Ook voor jou is er een leeftijdsgroep waar je de dingen kunt doen die jij leuk vindt!

Wat doe je eigenlijk bij Scouting? Bij ons doe je zoveel dingen, dat het teveel is om hier allemaal op te noemen. Een spannende speurtocht, je eigen eten koken, pionieren, kampvuur, sport en spel, een vlot bouwen, abseilen, creatief bezig zijn, primitief kamperen ergens in Nederland of juist een internationaal kamp, we doen het allemaal en nog veel meer! Kijk maar eens op deze website, dan ontdek je wat er bij ons allemaal mogelijk is!

Heb je al zin om te beleven wat Scouting is, kom dan eens kijken bij onze groep. Je bent altijd welkom om vrijblijvend kennis te maken!

Logboek

Onze leidingsteams doen regelmatig verslag van de opkomsten en u kunt dit nalezen bij onze nieuwsberichten. Blijf op de hoogte van wat we doen!

Op 22 April heeft de gemeente besloten zijn vastgoedportefeuille te gaan verkleinen.

Onder andere zal ons gebouw verkocht  worden door de gemeente. Om er voor te zorgen dat onze Scouting Groep nog jaren van een onderkomen verzekerd is, zijn wij voornemens het pand te kopen van de gemeente.

Daarnaast hebben we ook financiele middelen nodig om het gebouw te onderhouden de komende jaren en eventueel te moderniseren.

Om dit te kunnen realiseren hebben wij uw hulp hard nodig. Want zonder uw bijdrage komt het voortbestaan van de groep in gevaar.

Op de website van onze scoutinggroep kunt u een kijkje nemen. Hierop staan onder andere verslagen en foto’s van activiteiten, acties en andere interessante onderwerpen.

De website is:  http://www.scoutingfn.nl

I
ndien u geen creditcard heeft neem dan contact met ons op Via onze site o.v.v. Crowfunding voor onze bankgegevens zodat u uw bijdrage rechtstreeks kunt overmaken.

Alle hulp is welkom. Bekijk ons ook op facebook en share het met iedereen.

Facebook Scouting Fridtjof Nansen