Scouting staat voor uitdaging!

Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting Fridtjof Nansen Roosendaal! Kom drie keer vrijblijvend kijken en meedoen. Al vanaf 5 jaar.

Contact

Neem contact op met Scouting Fridtjof Nansen Roosendaal, wij geven graag antwoord op uw vragen. 

Op 22 April heeft de gemeente besloten zijn vastgoedportefeuille te gaan verkleinen.

Onder andere zal ons gebouw verkocht  worden door de gemeente. Om er voor te zorgen dat onze Scouting Groep nog jaren van een onderkomen verzekerd is, zijn wij voornemens het pand te kopen van de gemeente.

 

http://gofundme.com/defram

Daarnaast hebben we ook financiele middelen nodig om het gebouw te onderhouden de komende jaren en eventueel te moderniseren. 

Om dit te kunnen realiseren hebben wij uw hulp hard nodig. Want zonder uw bijdrage komt het voortbestaan van de groep in gevaar.

Op de website van onze scoutinggroep kunt u een kijkje nemen. Hierop staan onder andere verslagen en foto’s van activiteiten, acties en andere interessante onderwerpen.
 

De website is:  http://www.scoutingfn.nl

I
ndien u geen creditcard heeft neem dan contact met ons op Via onze site o.v.v. Crowfunding voor onze bankgegevens zodat u uw bijdrage rechtstreeks kunt overmaken.

Alle hulp is welkom. Bekijk ons ook op facebook en share het met iedereen.

Facebook Scouting Fridtjof Nansen