Scouting staat voor uitdaging!

Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting Fridtjof Nansen Roosendaal! Kom drie keer vrijblijvend kijken en meedoen. Al vanaf 5 jaar.

Contact

Neem contact op met Scouting Fridtjof Nansen Roosendaal, wij geven graag antwoord op uw vragen. 

Het is eindelijk zover op 14 oktober 2017 werd de centrale verwarmingsinstallatie voor het eerst aangezet in ons clubgebouw de Fram. C.A.S. Techniek heeft het project aanleg cv-installatie geleid met hulp van ons eigen klusteam. Daarvoor ontvingen we eerder dit jaar al van het Coöperatiefonds Rabobank Zuidwest-Brabant een cheque voor de aanleg van de cv-installatie. 

Afgelopen winter hielden we ons gebouw nog warm met gaskachels, deze waren hoog in verbruikskosten. Daarbij waren ze ook al de nodige jaren oud en waren er in de omgeving van Roosendaal nog maar handje vol gecertificeerd monteurs voor het onderhoud van onze gaskachels. Maar de belangrijkste reden voor de vervanging van de oude gaskachels was de veiligheid. De gaskachels mochten nooit 's nachts aanstaan in verband met koolstofmonoxide vergiftiging. Dat zorgde altijd voor koude nachten tijdens een overnachting in ons clubgebouw tijdens weekendjes voor leden en leiding. 

Wij zijn het Rabobank Coöperatiefonds dan ook zeer dankbaar dat wij deze cheque hebben ontvangen waardoor wij veel sneller dan gehoopt het geld voor de aanleg van een cv-installatie bij elkaar hadden. Inmiddels draait de cv-installatie al een geruime maand als een zonnetje, zaterdagochtend is het aangenaam als we het gebouw openen. Tijdens overnachtingen in ons clubhuis liggen we er nu ook 's nachts aangenaam bij. 

Rabobank Zuidwest Brabant

C.A.S. Techniek