Ook dit jaar collecteert Scouting Fridtjof Nansen Roosendaal met hun leden en leiding voor Jantje Beton. Naast onze "ouderwetse" muntgeld collectebus hebben we dit jaar voor het eerst de beschikken over de collectebus 2.0, de bus waarmee je ook kunt pinnen. Ook het collecteren gaat met de tijd mee!

collecteren 2018

Heb je onze collectanten gemist aan de deur? Geen nood, we hebben ook een online collectebus waar je kunt doneren! Ga hiervoor naar scoutingfn.nl/collectebus en je wordt doorgeleid naar de juiste online collectebus van Jantje Beton.

Super dankjewel

Iedereen die gecollecteerd en gedoneerd heeft: super dankjewel!

advertentie
SponsorKliks, gratis sponsoren!