Op zaterdag 16 juni was het weer de jaarlijkse Klusdag bij Scouting Fridtjof Nansen Roosendaal. Met hulp van de ouders en de oudere leden werden een aantal klussen opgepakt. Zo is de verlichting in de lokalen vervangen door energiezuinige LED verlichting, hebben we de vaste banken in de lokalen voorzien van een nieuw likje verf en hebben de explorers hun bierdopjestafel project afgemaakt.

Tijdens de Klusdag gingen de Scouts heitje voor een karweitje doen, met auto's wassen bij het Tolbergcentrum in Roosendaal. Vele auto's Roosendaal zijn weer blinkend schoon.

De bevers en welpen gingen er deze dag lekker op uit met een bezoekje aan de lokale Speeltuin het Vrouwenhof met de opbrengst van de Jantje Beton Collecte 2018.

Meer Foto's van Speeltuin Bevers / Welpen