Scouting Fridtjof Nansen

Scouting Fridtjof Nansen staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Al vanaf 5 jaar ben je welkom bij Scouting, waar je iedere week weer uitdagende activiteiten doet. Bij Scouting zijn meer dan 25.000 vrijwilligers actief om kinderen en jongeren iedere week een uitdagend spelaanbod te bieden.

Scouting Fridtjof Nansen is een jeugd- en jongerenvereniging in Roosendaal waar iedere week onze leden met veel enthousiasme een leuke vrijetijdsbesteding hebben. Bij Scouting Fridtjof Nansen ben je al welkom vanaf 5 jaar. Het maakt niet uit of je een jongen of een meisje bent. Ook voor jou is er een leeftijdsgroep waar je de dingen kunt doen die jij leuk vindt!

Wat doe je eigenlijk bij Scouting? Bij ons doe je zoveel dingen, dat het teveel is om hier allemaal op te noemen. Een spannende speurtocht, je eigen eten koken, pionieren, kampvuur, sport en spel, een vlot bouwen, abseilen, creatief bezig zijn, primitief kamperen ergens in Nederland of juist een internationaal kamp, we doen het allemaal en nog veel meer! Kijk maar eens op deze website, dan ontdek je wat er bij ons allemaal mogelijk is!

Heb je al zin om te beleven wat Scouting is, kom dan eens kijken bij onze groep. Je bent altijd welkom om vrijblijvend kennis te maken!

Logboek

Onze leidingsteams doen regelmatig verslag van de opkomsten en u kunt dit nalezen bij onze nieuwsberichten. Blijf op de hoogte van wat we doen!

Op zaterdag 16 juni was het weer de jaarlijkse Klusdag bij Scouting Fridtjof Nansen Roosendaal. Met hulp van de ouders en de oudere leden werden een aantal klussen opgepakt. Zo is de verlichting in de lokalen vervangen door energiezuinige LED verlichting, hebben we de vaste banken in de lokalen voorzien van een nieuw likje verf en hebben de explorers hun bierdopjestafel project afgemaakt.

Tijdens de Klusdag gingen de Scouts heitje voor een karweitje doen, met auto's wassen bij het Tolbergcentrum in Roosendaal. Vele auto's Roosendaal zijn weer blinkend schoon.

De bevers en welpen gingen er deze dag lekker op uit met een bezoekje aan de lokale Speeltuin het Vrouwenhof met de opbrengst van de Jantje Beton Collecte 2018.

Meer Foto's van Speeltuin Bevers / Welpen