Scouting Fridtjof Nansen

Scouting Fridtjof Nansen staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Al vanaf 5 jaar ben je welkom bij Scouting, waar je iedere week weer uitdagende activiteiten doet. Bij Scouting zijn meer dan 25.000 vrijwilligers actief om kinderen en jongeren iedere week een uitdagend spelaanbod te bieden.

Scouting Fridtjof Nansen is een jeugd- en jongerenvereniging in Roosendaal waar iedere week onze leden met veel enthousiasme een leuke vrijetijdsbesteding hebben. Bij Scouting Fridtjof Nansen ben je al welkom vanaf 5 jaar. Het maakt niet uit of je een jongen of een meisje bent. Ook voor jou is er een leeftijdsgroep waar je de dingen kunt doen die jij leuk vindt!

Wat doe je eigenlijk bij Scouting? Bij ons doe je zoveel dingen, dat het teveel is om hier allemaal op te noemen. Een spannende speurtocht, je eigen eten koken, pionieren, kampvuur, sport en spel, een vlot bouwen, abseilen, creatief bezig zijn, primitief kamperen ergens in Nederland of juist een internationaal kamp, we doen het allemaal en nog veel meer! Kijk maar eens op deze website, dan ontdek je wat er bij ons allemaal mogelijk is!

Heb je al zin om te beleven wat Scouting is, kom dan eens kijken bij onze groep. Je bent altijd welkom om vrijblijvend kennis te maken!

Logboek

Onze leidingsteams doen regelmatig verslag van de opkomsten en u kunt dit nalezen bij onze nieuwsberichten. Blijf op de hoogte van wat we doen!

Zaterdag 30 juni was het alweer de laatste draaidag van het seizoen 2017 / 2018. Traditiegetrouw is er dan voor Scouting Fridtjof Nansen de familiefietstocht waar leden samen met hun gezin een gezellige fietstocht fietsen waarna we bij ons clubgebouw 'de Fram' aan de Boulevard Antverpia 9b het seizoen afsluiten met een Borrel. Tijdens de borrel worden de nieuwe leden geïnstalleerd. Dit jaar hadden we ook een insigne voor vijf leiding. Zij hebbennamelijk in het afgelopen jaar hun kwalificaties behaald voor het insigne gekwalificeerd leiding. Dat betekend dat naast een VOG nu ook alle leiding beschikt over het insigne gekwalificeerd leiding waar wij als scouting erg trost op zijn.

Joram, Jorn, Nick G, Jeske & Koen gefeliciteerd met jullie insigne!

Filmpje van de Familie Fietstocht & Borrel