Zaterdag 30 juni was het alweer de laatste draaidag van het seizoen 2017 / 2018. Traditiegetrouw is er dan voor Scouting Fridtjof Nansen de familiefietstocht waar leden samen met hun gezin een gezellige fietstocht fietsen waarna we bij ons clubgebouw 'de Fram' aan de Boulevard Antverpia 9b het seizoen afsluiten met een Borrel. Tijdens de borrel worden de nieuwe leden geïnstalleerd. Dit jaar hadden we ook een insigne voor vijf leiding. Zij hebbennamelijk in het afgelopen jaar hun kwalificaties behaald voor het insigne gekwalificeerd leiding. Dat betekend dat naast een VOG nu ook alle leiding beschikt over het insigne gekwalificeerd leiding waar wij als scouting erg trost op zijn.

Joram, Jorn, Nick G, Jeske & Koen gefeliciteerd met jullie insigne!

Filmpje van de Familie Fietstocht & Borrel