Foto zomerkamp

Het seizoen is weer ten einde en dat betekend dat de zomerkampen weer zijn begonnen. De bevers zijn al een weekendje gaan logeren in Hotsjietonia, hun verhaal lees je hier. De Welpen zijn dit jaar naar Zeeland waar zij in een Ridderthema verblijven. De Scouts zijn de grens over gegaan en bevinden zich in West-Malle, België. Hun kamp heeft het thema "How To Survive A Scout Apocalypse", oftewel er zijn zombies dus het gehele kamp zullen de Scouts op hun hoede moeten zijn! De Explorers zitten nog iets verder weg, zij zijn op kamp in Sint Joris Weert, België. De explorers hebben als thema "Bergopwaarts".

Live updates zomerkampen 2018!

Als de kampen weer voorbij zijn hopen we spoedig de verhalen en foto's te kunnen delen op onze website, tot die tijd kun je de live updates volgens op de sociale media kanalen.

Scouting Facebook

Scouting Instagram

Start nieuw seizoen zaterdag 25 augustus

Na de zomerkampen hebben we de zomerstop voor de leden. Zaterdag 25 augustus zal Scouting Fridtjof Nansen het Scouting seizoen weer openen met een uitdagend en vernieuwend programma! Iedereen is die dag welkom om te komen kijken en mee te doen met Scouting. Opgeven voor deze dag kan met het proefdraaiformulier op de website.