Clubgebouw, "de Fram"

Ons clubgebouw "de Fram" is vernoemd naar het schip dat door Fridtjof Nansen is gebruikt tijdens diverse ontdekkingsreizen door de poolstreken.

De Fram is gelegen in en nabij het hart van Roosendaal op een 5 minuten lopen van de binnenstad. Ons clubgebouw telt twee grote speelruimtes, een kleine speelruimte en een keuken. Het gebouw is omringt door een grasveld voor onze jeugdleden. Met naast ons gebouw een stuk bos om in te spelen en achter ons gebouw loopt de Vliet, waar we wateractiviteiten bij en in kunnen houden.

Daarbij beschikken we over een ruime kampvuur hoek, omringt met banken zodat we comfortabel kunnen zitten bij het kampvuur. Zo bied ons clubgebouw een uniek scala aan mogelijkheden voor tal van activiteiten.