Kampinformatieavond

Op deze avond krijgen de ouders alle informatie betreffende zomerkampen. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de leiding.

Familie Fietstocht – Laatste Draaidag

De Fram Boulevard Antverpia 9b, Roosendaal, Nederland

Traditiegetrouw sluiten wij het scoutingseizoen af met een leuke familie fietstocht. Hierbij zijn alle leden, ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's, neefjes, nichtjes welkom om mee te doen.

Zomerkamp – Welpen

Zoals ieder jaar gaan wij aan het einde van het seizoen op zomerkamp. Dit jaar zullen de Welpen naar "Scouting Angeren" gaan in Angeren.

Zomerkamp – Scouts

Zoals ieder jaar gaan wij aan het einde van het seizoen op zomerkamp. Dit jaar zullen de Scouts naar "Hopper De Kluis" gaan in St-Joris-Weert.

Zomerkamp – Explorers

Zoals ieder jaar gaan wij aan het einde van het seizoen op zomerkamp. Dit jaar zullen de Explorers naar "de Heikop" gaan in Brunssum.