Groep – Open Dag

Met trots delen wij het geweldige nieuws dat de open dag van Scouting Fridtjof Nansen in Roosendaal een enorm succes was! Het was een dag vol prachtige spellen, plezier en avontuur, waarbij we vele gezichten zagen stralen van blijdschap en enthousiasme.

We zijn verheugd te kunnen melden dat we een groot aantal aanmeldingen hebben ontvangen van kinderen die graag willen komen proefdraaien bij onze scoutinggroep. Het is fantastisch om te zien dat zoveel kinderen interesse hebben in het ontdekken van de natuur, het leren van nieuwe vaardigheden en het beleven van spannende avonturen.

Voor degenen die de open dag hebben gemist, willen we graag benadrukken dat je altijd welkom bent om te komen kijken. Of je nu een ouder bent die meer wil weten over onze scoutinggroep, of een nieuwsgierige jonge avonturier die graag wil ontdekken wat Scouting Fridtjof Nansen te bieden heeft, we ontvangen je met open armen.

Onze ervaren leiders en leden staan klaar om je rond te leiden, al je vragen te beantwoorden en je een glimp te laten opvangen van de unieke Scouting-ervaring die wij bieden. Van het bouwen van een kampvuur tot het leren van knopen, van het verkennen van de natuur tot het ontwikkelen van teamwork en leiderschapsvaardigheden, er valt zoveel te ontdekken en te beleven bij Scouting Fridtjof Nansen.

Dus kom langs, neem je vrienden en familie mee, en laat je inspireren door de magie van Scouting. Samen kunnen we bouwen aan onvergetelijke herinneringen en waardevolle levenslessen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen met jou nieuwe avonturen te beleven!