Groep – Overvliegen, Start Seizoen

Zaterdag 2 september was het weer zo ver… het begin van een hopelijk mooi en goed seizoen en hoe dat we die zijn begonnen!

We zijn gestart met het overvliegen van maar liefst 9 leden naar de volgende leeftijdsgroep en 2 kersverse leiding naar de leidingteams van de bevers en de welpen.

Het was heel anders overvliegen dan de afgelopen seizoenen, deze keer met een waar parcour. De leden moesten door een spinnenweb, over een evenwichtsbalk, om het feestelijk te houden door een bak ballonnen heen, daarna door een muur van de oude groep en voordat ze zich konden aansluiten bij de nieuwe groep moesten ze eerst onder een zeil doorkruipen. Ze werden vervolgens feestelijk en met vlaggetjes onthaald bij de nieuwe groep. De opkomst was groot van de leden!

Aan het einde van het overvliegen hebben we gezamenlijk met de hele scoutinggroep wat gedronken voordat de speltakken op eigen houtje verder gingen met een eigen kennismakingsprogramma.

Om 16.00 sloten we de dag af en konden alle leden uitgespeeld en moe weer naar huis.

Kortom een super geslaagde dag en het begin van een mooi nieuw seizoen.

Het gehele leidingteam wil alle leden een mooi seizoen toewensen en hoopt dat de opkomsten groot blijven, wij hopen dus ook dat zoveel mogelijk leden hun vriendjes en vriendinnetjes meenemen om de groep groot te houden! seizoen 23-24 is officieel van start!!