Reünie 2020

Aangepaste Datum: 10-10-2020. Helaas hebben wij door de Corona crisis de reunie verzet van 16 mei naar 10 Oktober.

Op 10-10-2020 is het dan zover. Op deze dag hebben wij onze Reünie in verband met ons 75 jarig bestaan.

Wij nodigen graag alle oud-leden en oud-leiding uit om bij deze unieke gebeurtenis aanwezig te zijn. Nog niet alle details omtrent deze dag zijn al bekend of willen we bekend maken.

Maar je kunt je al wel vast inschrijven.

Wat we al wel kunnen melden zijn de volgende praktische zaken:

De reunie zal aanvangen om 19:00. Hij vind uiteraard plaats op ons huidige gebouw aan de Boulevard Antverpia 9b. Omdat wij zelf maar hele beperkte parkeergelegenheid hebben willen wij jullie vragen om de auto te parkeren op het parkeerterrein van Big Gym. Wij hebben met hun geregeld dat wij hun parkeerterrein mogen gebruiken voor de reunie. Er zal iemand op het parkeerterrein staan om u te begeleiden.

Bij de entree kunt u gelijk uw “entreekaartje” kopen voor 7.50. Hiervoor krijgt u een mooie goodiebag met een klein aandenken aan de reunie. Verder is er op het terrein drinken te koop bij de bar.

In en rond het gebouw kunt u uw scouting verleden herbeleven en gezellig bijkletsen.

Verdere invulling van de dag zullen we later via deze pagina en via social media (https://www.facebook.com/reunieSFN/) delen met u.

We hopen u allemaal te zien op 10 Oktober 2020.

Heeft u nou zelf ook nog oude foto's ontvangen wij deze graag.

Schrijf u nu in voor de Reunie van Scouting Fridtjof Nansen

We zien u graag op 16 mei 2020.

Persoonlijke informatie