Uitbreiding de "Fram"

Inleiding

Door de recente groei van onze groep en de huidige coronamaatregelen zijn we inmiddels echt toe aan een uitbreiding van ons gebouw.

Een plan wat we al jarenlang hebben gaat nu realiteit worden.

Met deze uitbreiding realiseren wij niet alleen extra ruimte voor onze leden, maar het stelt ons ook in staat om onze sanitair ruimte drastisch te verbouwen waardoor we ook ruimte krijgen voor het plaatsen van douches. Ook dit is een uitbreiding die al jaren op onze wensenlijst staat.

Het plan

Het plan is om ons plein tussen het gebouw en onze loods om te vormen naar een lokaal. Dit lokaal zal uiteindelijk ongeveer 5.5 x 9 meter zijn. Dit is ruim 2 keer zo groot als het bestaande Explorerlokaal. Daarnaast plaatsen we een extra lokaal achter de bestaande loods. Deze ruimte zal ongeveer 3.5 x 5.5 meter zijn. Dit zal gebruikt worden om ons archief netjes op te bergen.

Het huidige explorerlokaal zal verbouwd naar een vergaderlokaal voor de leiding en er zal een klein deel opgeofferd worden om onze sanitaire ruimte uit te breiden met een tweetal douches.

Wat vragen wij van jullie

Intern zijn we druk bezig met het maken van tekeningen, het maken van planningen en het verzamelen van materialen en mensen.

Nou kunnen we juist bij het laatste jullie hulp goed gebruiken. We zijn dan ook druk op zoek naar materialen, mensen en laten we eerlijk zeggen geld. Deze verbouwing is een behoorlijke aanslag op onze financiële reserve. Een investering waar we zeker de ruimte voor hebben, maar iedere euro die we niet hoeven uit te geven is een euro die we aan activiteiten voor onze leden kunnen besteden.

Sponsoring voor bedrijven

Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheden aan bedrijven voor sponsoring. Zo kunnen wij het bedrijfslogo vermelden op onze website bij de sponsoren, we kunnen het logo plaatsen op ons sponsorbord wat in ons gebouw hangt. Ook kunnen wij het bedrijf vermelden in onze social media uitingen over de verbouwingen. Heb je hier interesse in kun je uiteraard doneren of contact met ons opnemen.

Via Doneeractie.nl kunt u alvast uw donatie overmaken.