Rabobank Clubkas Campagne 2018

Met uw stem kunnen wij op zeelandreis! Jarenlang heeft onze Scouting de traditie gehad om aan het einde van het seizoen op Zeelandreis te gaan. Alle leden en leiding gaan dan samen in een bus richting een van de mooie stranden van Zeeland. Daar hadden we een dag vol activiteiten op het strand en in de duinen. Deze reis werd helaas te duur en is sinds eind jaren 90 niet meer gedaan.

Maar met uw stem kunnen wij de Zeelandreis weer mogelijk maken voor onze leden en leiding!

• De eerste zeelandreis was in 1960.
  • In ons gebouw hangen 'gejutte' materialen van eerdere Zeelandreizen, bijvoorbeeld de houten boegplank. Deze hangt in de gang van ons gebouw, en is gejut tijdens de Zeelandreis in 1983.

Rabobank Clubkas Campagne 2018 - Vooraankondiging

Ook dit jaar doet onze vereniging Scouting Fridtjof Nansen weer mee aan de Rabobank CLUBKAS CAMPAGNE. Vorig jaar leverde dit ons 221,68 euro op voor aanschaf van een nieuwe patrouille tent. Momenteel zijn aan het onderzoeken welke type patrouille tent het beste onze versleten tent kan gaan vervangen.

Dit jaar is ons doel om van de opbrengst een gezamenlijke groepsexcursie te doen. De laatste groepsexcursie per bus was eind jaren 90. Sinds 1960 ging er jaarlijks een bus vol met leden van onze scouting richting zeeland voor de Zeelandreis. In ons gebouw vind je daar dan ook nog de nodige herinneringen van hangen aan de muren. Maar met uw stem en die van andere maken we de Zeelandreis weer mogelijk voor al onze leden, en kunnen we misschien voor het einde van dit seizoen weer in een touringcar richting Zeeland of een andere mooie locatie.

Wie mag er stemmen?

Om te stemmen moet je allereerst een Rabobank rekening hebben en lid zijn van Rabobank Zuidwest-Brabant. Bent u dit, dan ontvangt u voor de stemperiode per post een uniek code om mee te stemmen.

Wel bij klant bij de Rabobank maar niet lid van Rabobank Zuidwest-Brabant? U kunt kosteloos lid worden via deze link, https://www.rabobank.nl/lokale-bank/zuidwest-brabant/lidmaatschap/ door op de oranje knop, “Word lid van uw bank” te klikken. Doe dit voor 1 februari 2018 en ook u kunt meestemmen voor de Rabobank CLUBKAS CAMPAGNE 2017.

Weet u niet zeker of u al lid bent van Rabobank Zuidwest-Brabant? Klanten van Rabobank Zuidwest-Brabant kunnen in internetbankieren, onder “mijn gegevens” zien of ze lid zijn van Rabobank Zuidwest-Brabant.

Hoe kun je stemmen

Leden van Rabobank Zuidwest-Brabant ontvangen voor de stemperiode per post een uniek code om mee te stemmen. Van woensdag 4 april t/m maandag 18 april 2018 brengen zij via de stemsite hun stem uit op de vereniging van hun keuze. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging/stichting uitgebracht mogen worden. Dus naast ons doel steunen kun ook nog andere verenigingen steunen in het behalen van hun doel. Tijdens de stemperiode sturen wij een herinneringsmail rond en zullen ons doel actief promoten op de sociale media, zodat u niet vergeet te stemmen of andere kan attenderen op het doel van Scouting Fridtjof Nansen.