ScoutFit Uniform

Als scout draag je je ScoutFit Uniform, dit uniform heeft voor elke speltak een ander kleur, zo hebben de bevers een rode blouse, de welpen een groene blouse, de scouts een beige blouse en de explorers een brique blouse. De leiding draagt de kleur blouse van de speltak waar hij/zij leiding geeft.

Je scouting uniform heeft ook nog een das, bij ons heeft de das het schotse motief Balmoral, en je hebt een dasring nodig om je das vast te knopen.

Voor je installatie heb je dus de volgende onderdelen nodig,

• Om te beginnen natuurlijk een Welpen ScoutFit om straks al je gekregen en verdiende insignes op te kunnen spelden.
  • De ScoutFit blousen die wij gebruiken zijn de rode voor onze aller jongste bevers, de groene voor de welpen, de beige voor de scouts en de brique voor de explorers
  • Daarnaast draagt iedereen ook de groepsdas. Wij hebben gekozen voor de schotse das kleur blauw, genoemd Balmoral.
  • En natuurlijk een gevlochten dasring die de das netjes bij elkaar houd. Het is ook mogelijk om bij de welpen leiding een persoonlijke dasring te laten maken met je naam erop, voor slechts € 3,50. Vraag tijdig aan de leiding om deze te bestellen/maken, zodat deze bij de installatie klaar is.

Van onze groep ontvang je alle overige benodigde tekens, voor op je ScoutFit , die je ontvangt tijdens de installatie.

Een overzicht van de benodigdheden en link naar de ScoutShop per speltak

Bevers

www.scoutshop.nl/nieuw-bij-scouting/bevers/15.html

www.scoutshop.nl/nieuw-bij-scouting/bevers/012.html

www.scoutshop.nl/nieuw-bij-scouting/bevers/05000.html

Persoonlijke unieke handgeschreven dasring met naam

Bestellen kan bij de welpenleiding persoonlijk of via , vermeld duidelijk welke naam er op moet.

www.scoutshop.nl/nieuw-bij-scouting/welpen/10.html

www.scoutshop.nl/nieuw-bij-scouting/welpen/012.html

www.scoutshop.nl/nieuw-bij-scouting/welpen/05000.html

Scouts

www.scoutshop.nl/nieuw-bij-scouting/scouts/11.html

www.scoutshop.nl/nieuw-bij-scouting/scouts/012.html

www.scoutshop.nl/nieuw-bij-scouting/scouts/05000.html

Explorers

www.scoutshop.nl/nieuw-bij-scouting/explorers/12.html

ScoutFit blouse

(volwassenmaat)

www.scoutshop.nl/nieuw-bij-scouting/explorers/12.html

www.scoutshop.nl/nieuw-bij-scouting/explorers/012.html

Klassieke gevlochten dasring of

www.scoutshop.nl/nieuw-bij-scouting/explorers/05000.html

ScoutShop

De ScoutShop is de winkel van Scouting Nederland voor alle scouts, hier kun je je ScoutFit bestellen en allerlei ander producten die met scouting te maken hebben. Als lid van Scouting Nederland heb tevens op sommige producten extra korting.

Om online te kunnen bestellen bij de ScoutShop, heb je wel de login nodig die je bij Scouting Nederland hebt gekregen. Heb je deze niet, bekijk dan eerst onder het hoofd menu bij Scouts Online, hoe je dit precies instelt. Je hebt hiervoor nodig je lidnummer (aan te vragen via mail bij leiding) en je geboortedatum.

Daarna kun je op www.scoutshop.nl je aankopen doen. Ook is er een ScoutShop gevestigd in Breda. Let op de Scoutshop heeft aparte openingstijden check daarom altijd www.scoutshopbreda.nl  voor de juiste openingstijden.