SponsorKliks

SponsorKliks is het grootste affiliatie netwerk en Scouting Fridtjof Nansen is hier ook een partner van. Dit betekent dat u ons vanaf heden kosteloos kunt sponsoren via uw internet aankopen.

SponsorKliks

Hoe werkt het?

Op onze website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert jouw sponsordoel een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via jouw sponsordoel kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Wat gebeurd er moet uw sponsoring

Mede dankzij uw online aankopen kunnen wij onze leden een uitdagend programma blijven aanbieden en ons materiaal en gebouw blijven onderhouden en vernieuwen. Onze dank is hiervoor groot. Mede dankzij uw online aankopen hebben wij de onderstaande activiteiten kunnen doen.