Zomerkampen

Jaarlijks worden er bij de speltakken verschillende extra activiteiten en weekendjes georganiseerd, met als hoogtepunt aan het einde van het seizoen het zomerkamp. Voor de Bevers is het zomerkamp meestal een weekend in ons eigen gebouw, en voor de Welpen en Scouts is het Zomerkamp een weekje, zaterdag tot en met vrijdag, ergens op andere locatie in Nederland of België. De Explorers gaan meestal een week op kamp, zaterdag tot zaterdag, en gaan vaak wat verder weg.

De Zomerkampen staan financieel los van de contributie en er moeten dan ook apart worden betaald bij deelname. De bijdrage voor het Zomerkamp worden jaarlijks bekent gemaakt in de nieuwsbrief.

Tijdens een zomerkamp gaan de leden samen met hun leiding en eventuele hulpstaf een weekje op kamp. Vaak slapen ze in tenten, maar soms ook in een gebouw.

Zomerkamp 2018

Nog een paar weken en dan is het weer zover. Zomerkamp 2018!

De leiding is er klaar voor en we hopen dat de leden er ook weer zin in hebben.

Dit jaar heeft het bestuur de deelname kosten verhoogd om de stijgende prijzen en liggelden op te vangen.
De kosten voor de zomerkampen 2018 zijn  125 euro voor de welpen & scouts leden, voor de explorer leden bedragen de kosten 150 euro.

De welpen gaan in 2018 naar Middelburg (NL), de scouts gaan naar Herentals (B) en de explorers gaan naar Sint Joris Weert (B).
De bevers gaan enkele nachtjes logeren in ons eigen gebouw.

Explorer zomerkamp brexbachtal

Foto: explorers kampterrein 2017