Zomerkampen

Jaarlijks worden er bij de speltakken verschillende extra activiteiten en weekendjes georganiseerd, met als hoogtepunt aan het einde van het seizoen het zomerkamp. Voor de Bevers is het zomerkamp meestal een weekend in ons eigen gebouw, en voor de Welpen en Scouts is het Zomerkamp een weekje, zaterdag tot en met vrijdag, ergens op andere locatie in Nederland of België. De Explorers gaan meestal een week op kamp, zaterdag tot zaterdag, en gaan vaak wat verder weg.

De Zomerkampen staan financieel los van de contributie en er moeten dan ook apart worden betaald bij deelname. De bijdrage voor het Zomerkamp worden jaarlijks bekent gemaakt in de nieuwsbrief.

Tijdens een zomerkamp gaan de leden samen met hun leiding en eventuele hulpstaf een weekje op kamp. Vaak slapen ze in tenten, maar soms ook in een gebouw.