Bevers

De leden van 5 tot 7 jaar worden bij scouting Bevers genoemd. Bevers doen samen leuke activiteiten in de natuur. Ze spelen in het Fantasiedorp Hotjietonia en doen spelletjes met Stuiter, Sterre en Steven Stroom en andere bewoners van het dorp. Bevers herken je aan hun rode ScoutFit blouse, verder dragen ze net als alle andere scouts een das. Zo horen ze er echt bij.

Thema

Samen met hun spelen de bevers in verschillende Thema's. Per thema zijn de bevers een aantal weken bezig met sport en spel, buitenleven, stille momenten en expressie. Ook bij activiteiten van de Regio komen we bekende figuren tegen. Zo is er bijvoorbeeld ook ieder jaar een bever-doe-dag. Op zo'n dag komen alle bevers uit heel de regio bij elkaar om samen leuke en spannende avonturen te beleven. Zo'n dag staat dan ook weer in het teken van een bepaald thema.

De bevers hebben geen zomerkamp aan het einde van het seizoen maar gaan altijd een paar nachtjes logeren met hun leiding op scouting gebouw, tijdens dit logeer weekend is er altijd een spannend verhaal en een leuke excursie voor de Bevers.

Leiding

Bij de Bevers zijn Jolanda en Onno de leiding, soms worden ze ondersteund door de oudere explorers die ons graag helpen.

Tijden

De bever speltak draait op iedere zaterdag van de scouting seizoen van 12:30 uur tot 14:30 in ons clubgebouw de Fram, aan de Boulevard Antverpia 9b.

Kom een keertje kijken,

Heb jij zin om een keertje te komen kijken bij de bevers? Dat kan, je kunt een afspraak maken om een middag te komen kijken bij de bevers, je ouders zijn ook welkom om mee te doen.

Titel Auteur Hits
Supergrote tekeningen bij de Bevers Geschreven door Onno Hits: 47
Bevers en de ballonnen proefjes van Professor Plof Geschreven door Onno Hits: 53
Vol programma voor de Bevers in Oktober Geschreven door Onno Hits: 59