Vol programma voor de Bevers in Oktober

Het Bevers hadden afgelopen oktober en november veel een hoop leuke activiteiten. Samen met de leiding hebben de Bevers cup cakes gemaakt en er was geen mixer dus alle Bevers moesten goed helpen met het mixen van alle verschillende ingrediënten die in de cup cake horen. 

Klik op de foto's om naar het fotoalbum te gaan en meer foto's te bekijken. 

Terwijl de cup cakes in de oven stonden konden de Bevers buiten nog een spelletje doen met hun leiding. Net voor de draaidag weer voorbij was konden ze nog een cup cake eten en eentje mee naar huis nemen. 

Klik op de foto's om naar het fotoalbum te gaan en meer foto's te bekijken. 

Op zaterdag 14 oktober kwamen er kinderen kijken via Sjors Sportief bij de Bevers. Daarom zijn we met z'n allen op ontdekkingstocht door Hotsjietonia gegaan. Door het hele lokaal hingen brieven van de bewoners en bij elke bewoners hebben we een kort bezoekje gebracht en een spelletje gedaan. 

Zaterdag 21 oktober stond in het teken van veiligheid bij de Scouts en Explorers. De bevers mochten bij de ontruimingsoefening ook meedoen. De leiding werd geblinddoekt, om te ervaren hoe het is om door een ruimte vol rook te lopen, en moest met zijn Bevers de nooduitgang zien te bereiken. Onderweg waren er verschillende obstakels die het moeilijker maakten. Daarnaast hebben de bevers verschillende spelletjes gedaan en weten ze nu het nummer van de brandweer, politie en ambulance. 

Zaterdag 28 oktober zat er een brief in de Bever brievenbus van Bas Bos dat hij een tocht voor de bevers had gemaakt, net zoals de scouts tochten lopen, namelijk met een kompas. Samen met de leiding zijn de bevers op pad gegaan en aan het einde van de tocht vonden ze een leuke speeltuin waar ze heerlijk in konden spelen waarna we met z'n alles zijn terug gelopen naar de Fram. 

Klik op de foto's om naar het fotoalbum te gaan en meer foto's te bekijken. 

Bever iets voor jouw zoon of dochter? Meisjes of jongens van 5 tot 7 jaar mogen altijd 3 keer komen kijken bij onze Scouting. Geef je op via scoutingfn.nl/proefdraaien. Heb je vragen over de bevers? Mail