Een groepje scouts heeft dit jaar weer meegedaan aan de regionale scouting wedstrijden. Dit is een weekend waar de scouts zich van hun beste kan laten zien omtrent een aantal scouting vaardigheden. Denk dan aan onder andere het netjes opzetten van een tent, de samenwerking binnen het groepje, het succesvol uitvoeren van routetechnieken en het koken van een verrukkelijke avondmaaltijd.

Ieder jaar is er een ander thema en dat was dit jaar ‘het wilde westen’. Tussen de spellen en activiteiten door is er een animatie team wat zo nu en dan een showtje geeft rondom dit thema en het koken van de avondmaaltijd had ook een vleugje van het wilde westen gekregen. De leden hebben een tomatensoep gemaakt geserveerd in een blik mais met brood en een goudstaaf boter. Het hoofdgerecht was chili con carne en het toetje was een waar kunstwerk. Zie onderstaande foto.

Ons groepje is dit jaar als 8e geëindigd en heeft er een mooi weekend op zitten. We hopen volgend jaar met nog meer scouts weer opnieuw aan de RSW deel te nemen!