12 januari jongsleden heeft weer een nieuwjaarsborrel plaatsgevonden bij Scouting Fridtjof Nansen Roosendaal. De nieuwsjaarsborrel werd ook dit jaar weer georganiseerd door de explorers en hun begeleiding. Vanachter hun eigen gepionierde bar verzorgde de explorers voor drankjes en versnapering. Naast de normale drankjes was er ook de mogelijkheid om te proeven van de zelf gebrouwen Stambieren door onze stamleden.

Dit jaar was het een speciale nieuwjaarsborrel. Het nieuwe bestuur en voorzitter werden voorgesteld aan de aanwezige leden en leiding. Na jarenlange trouwe dienst vond de huidige voorzitter het het tijd worden om het stokje over te dragen aan de nieuwe voorzitter. Naast onze vertrouwde bestuursleden is het bestuur ook uitgebreid met nieuwe gezichten en nieuwe functies!

Er is nu een vice voorzitter, een extra praktijkbegeleider en een gebouw beheerder aangewezen! Nadat de installaties van de nieuwe leden voorbij waren was er een speech en dank woord van de nieuwe voorzitter konden eindelijk de festiviteiten beginnen.

We wensen het nieuwe bestuur, de groep, alle leden en ouders en verder iedereen die dit leest een voorspoedig 2019!

Klik op de foto's boven (of klik hier) om naar het fotoalbum te gaan waar u de foto's ook kunt bekijken.