Het corona virus houdt ook onze groep behoorlijk in zijn greep. Maar niet getreurt, ook in deze tijd dat we geen fysieke opkomsten mogen organiseren gaan wij toch door met het maken van leuke programma's voor onze jeugdleden.

Door middel van de ScoutingFN Stay@Home Challenges organiseren wij iedere week een leuk digitaal spel waaraan alle leden mee mogen doen.

Week 1:

In week 1 hebben de leden een online versie van Crazy 88 uitgevoerd: een spel waarin de leden opdrachten moeten uitvoeren en voor iedere goed uitgevoerde opdracht punten kunnen scoren voor het Stay@Home scorebord. De opdrachten varieerden van het op de foto gaan in je volledige uniform, met je neus een zelfportret schilderen tot het knutselen van een sneeuwpop die net zo groot is als de deelnemer. Het enthousiasme en de creativiteit zaten er goed in, wat ervoor zorgde dat de leiding overspoeld werd met foto’s en video’s van succesvol uitgevoerde opdrachten.

live stream archief

bekijk hier het archief van de live stream, op YouTube kun je meteen doorklikken naar de leuke stukjes.

Impressie inzendingen