Het corona virus houdt ook onze groep behoorlijk in zijn greep. Maar niet getreurt, ook in deze tijd dat we geen fysieke opkomsten mogen organiseren gaan wij toch door met het maken van leuke programma's voor onze jeugdleden.

Door middel van de ScoutingFN Stay@Home Challenges organiseren wij iedere week een leuk digitaal spel waaraan alle leden mee mogen doen.

Week 2:

Deze zaterdag draaide er een tweetal programma’s. De bevers en welpen maakten via een live videoverbinding onder begeleiding van hun leiding een knutselwerkje. In de voorafgaande dagen heeft de leiding bij alle leden een knutselpakketje in de bus gedaan met alles wat nodig was voor hun knutselproject. De scouts en explorers hebben een mini versie van de iScout gedaan: een spel vol met moeilijke vragen en doe-opdrachten. Hier kwamen ook de nodige hilarische foto’s en video’s uit.

Impressie inzendingen