Het corona virus houdt ook onze groep behoorlijk in zijn greep. Maar niet getreurt, ook in deze tijd dat we geen fysieke opkomsten mogen organiseren gaan wij toch door met het maken van leuke programma's voor onze jeugdleden.   Door middel van de ScoutingFN Stay@Home Challenges organiseren wij iedere week een leuk digitaal spel waaraan alle leden mee mogen doen.

Week 4:

Deze week werden de google skills getest.

Via diverse cryptische omschrijvingen moest er diverse locaties gevonden over de gehele wereld. Een digitaal speurtocht was het resultaat.

Gedurende 2 uur zijn de leden druk bezig geweest met het ontcijferen van ruim 40 locaties.

Al met al een uitdagend programma.

Tevens hadden we nog een extra bonusopdracht die de leden doordeweeks konden uitvoeren.

De opdracht was: Bouw je eigen Kamp thuis. Compleet met tent, slaapplek en keuken. Waarmee? Dat moet je helemaal zelf weten. Hoe groter en completer, des te meer bonuspunten.