Over Scouting FN

De "Fram"

Clubgebouw "de Fram"

Ons clubgebouw “de Fram” is vernoemd naar het schip dat door Fridtjof Nansen is gebruikt tijdens diverse ontdekkingsreizen door de poolstreken. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiedenis van Fridtjof Nansen.

De Fram is gelegen in en nabij het hart van Roosendaal op een 5 minuten lopen van de binnenstad. Ons clubgebouw telt twee grote speelruimtes, een kleine speelruimte en een keuken. Het gebouw is omringt door een grasveld voor onze jeugdleden. Met naast ons gebouw een stuk bos om in te spelen en achter ons gebouw loopt de Vliet, waar we wateractiviteiten bij en in kunnen houden.

Daarbij beschikken we over een ruime kampvuur hoek, omringt met banken zodat we comfortabel kunnen zitten bij het kampvuur. Zo bied ons clubgebouw een uniek scala aan mogelijkheden voor tal van activiteiten.

Het gebouw

Ons gebouw beschikt over 3 grote lokalen waar de bevers, welpen, scouts en explorers iedere week samenkomen voor hun opkomsten. 

Ons gebouw is tevens te huur voor andere scoutinggroepen. 

Mocht je interesse hebben om ons gebouw te huren vul dan het aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Bever - Welpenlokaal

Scouts Lokaal

Explorer Lokaal